Patikus a konyhában | Kísérleti receptek-recept kísérletek
1 mokkáskanál sütőpor, meg már lassan az egész konyha, ahogy így leírva elnézem…
Csicseriborsó, bab, lencse
A két húgom és az unokaöcsém nemrégiben Görögországban jártak, ahol nagyon megszerették a görög süteményeket. Húgom telefonált, hogy szerezzek valahonnan kadaif tésztát mire rávágtam, hogy mi sem könnyebb ennél, úgyis Ramadan van, biztos lesz alattun
Rozi Erdélyi konyhája: Leopárd püspökkenyér
A masszát habzsákba szedjük, egy 32x10-cm, kizsírozott lisztezett sütőforma aljára vékony réteget húzunk, szépen elsimítjuk, majd arra két sorban egy-egy csíkot a sötétebb masszából, rá egy vastagabb csíkot a világosabb tésztából, befedjük a sötétebb
Hírkereső - hirek.oldal.info
Év-Hó-Nap formában, pl.: 2008-02-29. Szűkítés kategóriákra: gazdaság
Hús-vér konyha - https://vendeglatasmagazin.hu
Azt gondoljuk,épp ideje volt, hogy a sok „trendi” és egészségtudatos étterem mellett végre legyen olyan is, amelyik a húsimádó hedonistákat igyekszik európai színvonalon kiszolgálni. Gál „Hentesutánzat” József neve már hosszú évek óta ismert az amatő
mandulasarok: Libamáj terrine
kísérleti konyha. Tojássárga "kenyér" kecskesajttal, medvehagymás retekkel és kendermaggal 6 years ago Tintaleves. Segítsüti 2013 6 years ago Cannelle et Vanille. Please update your RSS feed link 6 years ago
GasztRabbit
A Tetrabbit Kft. magyar nyúlhús kereskedelmével foglalkozó, saját tenyésztésű, saját vágóhídon feldolgozott, minőségi árut forgalmazó cég. Ha Ön szeretne megismerkedni a nyúlhússal, szeretne kipróbálni néhány receptet, akkor itt a helye.
sütőblog
Sütőblog Nem vagyok cukrász, se pék. Még azt sem mondhatnám, hogy különösen jól tudok sütni, sőt. Valójában most tanulom. Nagyitól és a Mamától. Úgyhogy próbálkozom.
KataKonyha: Kecskesült
Ez a címke nem a blog nyitásakor került fel. Időközben a család egyik tagja diétára szorult, a másik fél pedig önként vállalta, hogy vele tart:) Azokhoz az ételekhez teszem fel, amelyek ismereteim szerint cukorbetegek számára is elfogadható.
Sophie`s World : August 2019
Jó lenne, ha egész évben teremne a szilva, mert finom, zamatos íze mellett, sokféleképpen fel tudjuk használni. Rengeteg kalácsba, süteménybe és még főétel mellé is elkészíthetjük, de ne feledkezzünk meg a szilva jó hatásáról is a szervezetünkre.